Over ons

Wedstrijdzeilen Lauwersoog is het initiatief van een groep enthousiaste zeilers, die zeilwedstrijden op Lauwersmeer en Waddenzee bedenkt en coördineert. Vanuit plezier en met gevoel voor sportiviteit en competitie nodigen we geïnteresseerden uit om deel te nemen. 

We zijn een informeel platform en kennen geen lidmaatschap, alleen een kleine bijdrage voor individuele wedstrijden, de competities zijn gratis. Onze wedstrijden zijn voor een ieder toegankelijk en worden laagdrempelig en informeel georganiseerd met behulp van eigentijdse communicatie zoals een app-groep. Zo houden we de kosten en inzet van middelen heel beperkt. Met elkaar delen we de passie en de wil en het enthousiasme om kennis en inspiratie van wedstrijdzeilen over te dragen.

Deelname aan de wedstrijden van “ Wedstrijdzeilen Lauwersoog” vindt plaats onder erkenning van de eigen verantwoordelijkheid van alle deelnemers. We gaan er van uit dat iedere deelnemende schipper verantwoordelijkheid kan dragen en aansprakelijkheid en verzekering op orde heeft. Lees hier de Afspraken voor deelname

Doe mee
Ben je benieuwd of wedstrijdzeilen met je eigen schip ook iets is voor jou? Join the club en doe gewoon een keer mee: iedere wedstrijd van Wedstrijdzeilen Lauwersoog staat op zichzelf. Je hebt niet de verplichting meteen voor een hele serie in te moeten tekenen. Onze aanpak werkt, want er doen al 65 schippers op meer of minder regelmatige basis mee met onze wedstrijden.

Meer weten? Stuur een mail naar info@wedstrijdzeilenlauwersoog.nl

Zeilersgroet,
Anjo, Fred, Diederik, Egbertha, Henk en Gerke