Verslag woensdagavond competitie wedstrijd 21 juli

Weinig wind, max 3Bft, aangename temperatuur en 10 boten vormden het speelveld voor de tiende ronde van de Woensdagavond competitie.
Katia en Johan maakten een droomstart met de Chouffe en lieten meteen het hele veld achter zich. We hebben ze ook niet meer teruggezien, ze maakten als enige drie rondes. Maar daarachter was het meteen strijd op de startlijn. Jurgen maakte met Karlsson een indringstart en zat Seedling danig in de weg wat tot een terecht protest leidde. Karlsson pakte zijn strafrondje wel wat laat, dat hoort eigenlijk in het zelfde rak. Aandachtspuntje voor de wedstrijdleiding. Chouffe en Karlsson vormden de kopgroep. Daarna kwam het middenveld met Noortje, Windekind, Lave, Grië en Seedling. Deze boten leverden gedurende hun twee rondjes dicht bij elkaar strijd en kwamen met enkele minuten verschil door de finish. De achterhoede werd gevormd door Take2, Obadja en Bommel. Tim die met Take2 solo voer, scheelt naar eigen zeggen 90 kg (Hans), was steeds net iets sneller en liep langzaam uit op Obadja en Bommel.

Obadja bleef Bommel een paar minuten voor maar werd ondanks dat laatste. Glorieus winnaar vanavond werd Chouffe, ruim voor Karlsson die tweede werd. Bob werd met Noortje knap derde, gevolgd door Tim met Take2. Henk werd met Grië vijfde, het oefenen van s’middags heeft geholpen. Adriaan werd met Windekind zesde, Lave zevende, Teun met Seedling achtste, Bommel en Obadja sloten de rij. Na afloop is er nog lang nagekaart in het Roode Hooft onder het genot van bier en bitterballen en zo…
Groeten, Fred

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *